O nama

Dobrodošli na naše stranice!
Od 1999. godine, OPG Marija Mudrić bavi se proizvodnjom sadnica začinskog i aromatičnog bilja. Proizvodnja se odvija u podsljemenskoj zoni, u gotovo netaknutoj prirodi. Sadnice su većinom proizvedene iz biosjemena te kvalitetno kontroliranog sadnog materijala. U širokoj ponudu standardnog začinskog bilja, nudimo vam samo neke: razne vrste bosiljka, timjana, kadulja, čilija, metvice (voćnih i mentolnih aroma), origana, čubra, estragona, itd…
U asortimanu egzotičnog bilja, imamo i limunsku travu, korijandar, limuniku, itd…  Od aromatičnog bilja proizvodimo lavandu, smilje, miloduh, pelin i rutu. Osim navedenog bilja, nudimo i sve popularnije i zdravije začinske salate, kao što su potočarka i rikula.
Želimo vam skrenuti pažnju na biljke koje su vrlo korisne zbog zaštitnog djelovanja na vaše povrtnjake, cvjetnjake, voćnjake, maslinike (…), a to su Dalmatinski buhač koji je od davnina poznat kao prirodni insekticid (Hrvatska je početkom prošlog stoljeća bila najveći svjetski proizvođač buhača) te Dragolju koji ima fungicidno djelovanje.
I na kraju, kroz povijest pa sve do današnjeg dana, začini su bili i ostali sastavni dio života.
OPG Mudrić

Mudrić Začini 200612-ZG 201